Hjem $ Sponsoreret $ Skal du have renoveret i en større ejendom?

Skal du have renoveret i en større ejendom?

af | 8 mar, 2023

Skal du have renoveret i en større ejendom

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du står med en større ejendom – måske en boligforening eller en etageejendom – og har et ønske om at renovere i den, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig en hurtig introduktion til nogle overvejelser du bør gøre dig, i forbindelse med nogle af de gængse renovationspunkter i den slags bygninger.

Maling eller udskiftning af vinduer

Ved den slags større ejendomme er der som regel en del vinduer, og med det kommer naturligvis problematikken når de forældes. Skal de skiftes eller blot renoveres? Hos Brdr-Lauridsen bliver der lavet en vurdering i forhold til vinduerne, der lægger vægt på bæredygtige løsninger. Det vil altså sige at hvis vinduernes levetid kan forlænges, bør det gøres, og det er også en af de ting du kan tage med dig videre! Det er ikke altid løsningen at skifte gammelt med nyt, men i stedet kan der repareres.

Opgangsrenovering

Det første man møder i en større ejendom, foruden facaden, er opgangen, og naturligvis medvirker den da også til førstehåndsindtrykket og i stor grad også det samlede indtryk af bygningen og eventuelle lejligheder eller lokaler i den. Dermed er det også en af de steder, der udsættes for en masse daglig slitage. En snusket og faldefærdig opgang tegner ikke godt, og med en renovering af denne, kan fællesarealet komme til at fungere både effektivt og indbydende.

Udskiftning af døre

Etageejendomme og lignende har altid døre. Både hoveddøre, bagdøre, opgangsdøre og lejligheds- eller lokaledøre. Dermed kan der også være mange forskellige krav til dørene, når det kommer til at skulle have dem udskiftet. Naturligvis kan man forsøge sig med renovation eller reparation, som med vinduerne, men udskiftning til de rigtige døre kan give blandt andet reduceret varmeregning, forbedret indeklima, øget sikkerhed mod indbrud, reduceret støj og lugtgener samtidig med at udseendet også får et gevaldigt løft.

Nyeste indlæg