Byggelandet – Stedet hvor du lærer hver dag

Vil du vide mere om hvem vi er? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du viden om hvem vi er, hvad vi står for, og hvorfor vi er til.

God fornøjelse!

Byggelandet blev stiftet i 2021, hvor planen var at vi udelukkende skulle være en hjemmeside, hvor vi testede produkter, for at finde de bedste på markedet til jer som forbrugere. Men gennem tiden har vi udviklet os, og vi har fundet ud af, hvem vi i virkeligheden er, og hvad vi gerne vil stå for.

I dag er Byggelandet derfor dit samlepunkt for viden indenfor gør-det-selv, have, værktøj, bolig og alt der hører til her. Vi stræber efter at lave gennemarbejdet guides, produkttests, og på bedste vis informere dig om netop det du har brug for viden omkring.

Rundt omkring på hjemmesiden vil vi henvise til produkter, disse produkter er præsenteret igennem vores samarbejdspartnere. Det betyder, at vi kan tjene en kommission, hvis du vælger at købe produktet igennem dem.

Produkterne vil også være præsenteret med en pris. Hvis der er en fejl, hvor prisen ikke er ens på vores side og deres. Så er det altid deres pris der er den korrekte.

Sådan laver vi vores tests

Når vi vælger produkter til vores tests, så bliver de gjort det igennem gennemsøgning af markedet. Vi har derfor som udgangspunkt ikke selv haft produkterne forbi os, men vi stræber efter at lave uvildige og retvisende anmeldelser af dem. Det betyder, at vi kigger på hvilke produkter der er populære og hvilke anmeldelser de får i Danmark, og måske også i verden.

Hvorfor denne branche?

Som læser, så sidder du måske og tænker – Hvorfor netop denne branche? Hvorfor fokus på hjemmet, renovering og gør-det-selv?

Svaret er kort og konkret. Teamet bag er ikke uddannet håndværkere, men kommer fra baggrunde, hvor vi automatisk har været en del af renoveringer, havearbejde og lignende – Helt fra vi var børn. I dag arbejder vi med IT, men vi har stadig interesse i alt hvad det indebærer at have bolig.

Derfor har vi valgt at starte denne hjemmeside – For at kunne dele vores viden, for at kunne lære af eksperter, og for at hjælpe andre med deres renovering, have, eller andre bolig relaterede hverdagsproblemer.

Vision

Hos Byggelandet er vores vision at blive samlepunktet for danske gør-det-selv personer, uanset hvilket omfang de er gør-det-selv i. Det vil vi gøre igennem et vidensunivers, hvor vi uddanner og informerer, men også ved at samle anmeldelser og tests af produkter, så man kan finde det helt rette udstyr.

Mission

Vores mission kan opdeles i nogle få linjer:

    • Kvalitetsindhold
    • Løbende udgivelse af nyt indhold
    • Løbende optimering af vores hjemmeside
    • Altid til rådighed for vores besøgende

Om os Byggelandet

Konkurrencer

Hos byggelandet holder vi løbende konkurrencer. Vores konkurrencer er enten finansieret af os, eller igennem et samarbejde med andre virksomheder. Konkurrencerne vil altid blive holdt med et sæt tilhørende konkurrencebetingelser. I betingelserne vil de konkrete informationer om den pågældende konkurrence være at finde.

Reklamefinansiering

Byggelandet er 100% reklamefinansieret igennem samarbejdspartnere. På hjemmesiden vil du finde links til webshops og produkter, hvor vi som udgangspunkt tjener en kommission, hvis du vælger at købe igennem vores links.

Hvis du køber et produkt igennem et af vores links, så vil det ikke påvirke dig som forbruger, hverken ift. prisen eller ift. den service du vil modtage fra virksomheden du køber fra. Du har de samme vilkår, som ved enhver anden online handel.

Vi er meget taknemmelige for alle der vælger at støtte os igennem brugen af vores links.

Ansvarsfraskrivelse

I og med vi er reklamefinansieret, så vil vi løbende præsentere priser, anmeldelser og andet på vores hjemmeside. Der kan forekomme tidspunkter, hvor produktet er opdatere, eller hvor priserne ikke stemmer overens. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker oplysningerne samt prisen, før du gennemfører en handel på et produkt.

Vi fratager os alt ansvar og fejl på siden for eventuelle fejlkøb grundet forkerte oplysninger.