Forside $ Sponsoreret $ Indret dit sommerhus med en flot biopejs

Indret dit sommerhus med en flot biopejs

af | 23 feb, 2023

Indret dit sommerhus med en flot biopejs

Dette indhold er sponsoreret

Det er hyggeligt at have et sommerhus, som man kan slappe af i under de varme sommerweekender. Men ligesom et almindeligt hus, skal et sommerhus jo også indrettes. Mange af os kan godt falde i den fælde at indrette vores sommerhus på samme måde som vores bolig. Men det er synd, da et sommerhus giver dig mulighed for at gå i andre retninger. I denne oversigt får du derfor inspiration til hvordan du kan indrette dit sommerhus på en unik måde.

Naturligt lys gjort nemt

Det kan være hyggeligt med en brændeovn i sommerhuset. Det giver et hyggeligt lys i huset, når solen går ned. Men det er også et stort stykke arbejde at sørge for, at der altid er nok træ til at holde den i gang. Desuden bruger mange danskere primært deres sommerhuse om sommeren, hvor der ikke er brug for at tænde op i brændeovnen. Ønsker du dog stadig det behagelige lys fra noget levende ild, kan du med fordel investere i en stilren Le Feu Biopejs, som giver hyggeligt lys og flotte flammer.

Biopejs som varmekilde

Når du køber en biopejs til dit sommerhus, skal du huske at den ikke kan være den primære varmekilde. På Le Feus hjemmeside, kan du under de forskellige typer af biopejse læse, hvor meget varme de afgiver.

Lyse farver

Når det kommer til farverne i sommerhuset, er det en god tommelfingerregel at satse på de lyse farver. Mørke farver på møblerne og væggene kan hurtigt gøre sommerhuset meget dunkelt, når solen går ned bag havet og klitterne. Hold derfor væggene hvide og møblerne i lyse farver som f.eks. blå eller hvid. 

Inviter naturen ind

Sommerhuse ligger ofte ude i naturen og derfor er det oplagt, at dette reflekteres i indretningen. Udsmyk f.eks. huset med strandfund, drivtømmer, muslingeskaller og sten. Du kan også finde lokale plante og sætte dem i vaser i stedet for den klassiske blomsterbuket. Dette understreger virkelig forholdet mellem sommerhuset og den omkringliggende natur.

Personlige historier

Et sommerhus er et mødested for venner og familie, og derfor giver det god mening at fylde huset med personlige historier. Det kan være billedvægge, souvenirs fra rejser til fjerne lande eller ting som I har fundet i naturen omkring sommerhuset. Dette giver en hyggelig og personlig stemning i huset og gør de varme sommeraftener endnu hyggeligere.

Nyeste indlæg