Forside $ Sponsoreret $ Byg-selv-gaver til den gravide kæreste

Byg-selv-gaver til den gravide kæreste

af | 22 feb, 2023

Byg-selv-gaver til den gravide kæreste

Dette indhold er sponsoreret

Har du en gravid kæreste eller en nyfødt, og har du hænderne skruet rigtigt på, hvorfor så ikke forkæle hende eller barnet med en hjemmelavet gave? Hjemmelavede overraskelser er de bedste at få, og herunder findes der heldigvis masser af gode idéer og inspiration!

Byg til børneværelset

Med en nyfødt på vej skal børneværelset være på plads, og det er ofte en dyr fornøjelse at købe alle de rigtige ting. Du kan derfor spare mange penge på at lave jeres eget, og så er det også hammer sejt selv at have lavet rammesengen! Du kan f.eks. kaste dig ud i at bygge en reol, kommode, rammeseng, hylde eller andet til børneværelset. En anden god gave, som kan bruges til den nyfødte, er hjemmelavet legetøj! Måske du er så god, at du kan bygge et legekøkken, din kæreste vil i hvert fald blive imponeret.  

Hjemmelavet slyngevugge

køb en gravidpude til din kone og lav en hjemmelavet slyngevugge til dit nyfødt barn, så både mor og barn kan komme sig efter fødslen og få en god søvn. Slyngevuggen er tryg og afslappende for dit barn og minder om mors mave, men desværre skal du grave dybt i lommen, da slyngevugger ofte er dyre. Hvorfor ikke lave din egen med et gammelt lagen? Faktisk er det overraskende let, og der findes mange gode DIY´s online.

Et nyt navneskilt til døren

Med en nyfødt i familien skal navneskiltet pludselig udvides, og dette er en perfekt hjemmelavet gave til din kæreste. Det skaber et hyggeligt og personligt udtryk at have et hjemmelavet navneskilt hængende på døren!

En kasse til minder

Din kæreste vil helt sikkert sætte stor pris på en hjemmelavet kasse til alle de minder, som skal bevares under graviditeten. Byg en kasse i træ og skriv dato samt en sød tekst oven på kassen, så minderne kan vare ved hele livet. Måske i allerede har scanningsbilleder eller graviditetstest, som skal i kassen. Og når den lille bliver født, kan I lægge armbånd fra sygehuset i boksen samt alle de andre dyrebare minder, som følger med.

Byg en højstol

Med en nyfødt følger en højstol, da den er nødvendig i barnets tidlige alder. Højstolen er ofte dyr, så hvorfor ikke bygge en selv? Er du god til at bygge møbler, vil din kæreste sætte stor pris på en højstol lavet af dig, og der findes heldigvis flere videoer at kigge efter på nettet!

Nyeste indlæg